ring oss repaircare 072 265 93 78

Galaxy S6 Edge

599 kr2 699 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Baksida 699 kr
Batteri 599 kr
Skärm 2 699 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Grön
Guld
Svart
Vit
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 1 timme.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av Samsung Galaxy s6 Edge.

Vid reparation av Samsung Galaxy s6 Edge använder vi oss alltid av originaldelar, och du får alltid ett års garanti på din reparation. Vi kan hjälpa till med trasiga skärmar, spruckna glas eller baksidor, dåliga batterier eller andra problem. Finns inte din reparation listad är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Reparationen tar oftast 1 timma i våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö eller på Södermalm. Tyvärr lagerförs inte dessa produkter, välkommen att lägga en beställning eller ringa in till vår butik för lagerstatus. Oftast har vi någon färg hemma till denna modell.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder