fbpx

Om Oss

Vi är Repaircare

Specialister på att Laga, Serva och Reparera Mobiltelefoner och Surfplattor. Våra ledord är Service, Snabbhet, Kvalitet och Miljö

Service

Service i världsklass, kolla in våra omdömen!  

Snabbhet

Reparationer på i genomsnitt 60 minuter!

Kvalitet

Original eller högsta möjliga kvalitet!

Miljö

Reparera > Köpa nytt. Vi återvinner allt!

Vad tycker våra kunder om oss?

Kom in en fredagseftermiddag, det regnar och är jävligt. Säger att jag vill byta batteri på min iPhone, hamnar på soffan med en kopp kaffe och tentapluggar en stund – en kort stund! På bara typ en kvart så har mobilbatteriet bytts ut, och för ett riktigt bra pris. Dessutom ett helt års funktionsgaranti. Precis vad jag önskade mig! Var på konsert igår och det var underbart att ha ett mobilbatteri som höll inte bara på tåget, i kön, under förbandet och artisten själv (med snapchat, instagram, massor med kort och ficklampor, hela köret), utan till och med hade tillräckligt med batteri kvar för att inte ens behöva ladda den under natten! Så, fick jag det jag ville? Med tanke på att det gamla batteriet knappt höll en halvtimme under aktiv användning så är svaret JA. Tack!read more
Alexandra Billett
Alexandra B.
13:32 19 Mar 19
Mycket trevligt bemötande och servicevänlighet. Reparationen uppfattar jag som professionell.
Åsa-Katrin Erlandsson
Åsa-Katrin E.
08:28 19 Mar 19
Skärmen slutade fungera samma dag efter bytet, men de bytte ut den igen snabbt. Toppen service, och snabbare än Apple. Men det är fortfarande inte original delar, därför är blir det billigare. Rekumendreas iallafall. 👍🏼read more
LadikovS
LadikovS
15:35 10 Mar 19
Jag kastade min telefon i väggen för att imponera på mina vänner. Skärmen gick sönder och dom såg det inte ens. Repaircare fixade skärmen på mindre än en timme!
PONTUS CARLÉN
PONTUS C.
14:25 09 Mar 19
Bra bemötande i telefon. Trevlig personal i butiken som lagade min telefon kanon snabbt.
Mats Elofsson
Mats E.
17:30 26 Feb 19
Jag fick hjälp av Timmy på Östgötagatan 29b (Stockholm). Jag fick all hjälp jag frågade efter och utan några som helst problem. Dessutom fick jag skärmskyddet gratis och monterat, eftersom mitt problem tog så kort tid att lösa. Jag kommer aldrig att gå till någon annan efter det här..read more
Kicki Carlé
Kicki C.
14:55 18 Feb 19
Superservice, bra pris och snabb leverans. Kan starkt rekommendera för alla som är i behov av reparation av telefon.
Jonas Almgrund
Jonas A.
13:38 17 Feb 19
De enda jag litar på med min mobil. De har lyckats fixa min obskyra modell som inte såldes i Sverige med en massa ovanliga problem.
Jonathan Hedin
Jonathan H.
11:21 17 Feb 19
Snabb service och bra återkoppling!
Martin Olsson Killebäckskolan
Martin Olsson K.
10:10 11 Feb 19
Proffsigt bemötande, snabb hantering och reparation, god återkoppling på hur ärendet framskred, bra slutresultat.
Maria Sundelid
Maria S.
07:27 11 Feb 19
Jag är generellt nöjd med bemötande och hur snabbt mitt ärende blev behandlat. Det verkar dock som att min skärm inte är helt korrekt monterad, eftersom det är en liten skugga längs med ena sidan. Vet ni vad det beror på?read more
Fredrik Söderberg
Fredrik S.
07:19 01 Feb 19
Otroligt snabb service, trevlig personal, välutfört arbete och väldigt bra priser jämfört med konkurrenterna! Jag skulle lämna in min iPhone 6s för skärm-och batteribyte, endast en och en halv timme senare var den färdig. 1400 spänn för bytet (!) Som sagt, väldigt, väldigt nöjd med RepairCare i Växjö.read more
Hugo
Hugo
12:21 26 Jan 19
Jag kan verkligen rekommendera Repaircare. Man får ett väldigt bra bemötande, och reparationerna genomförs till ett vettigt pris. Dessutom går det snabbt. Mitt ärende gällde byte av batteri till en Iphone 6!read more
Per Olov Olsson
Per Olov O.
12:09 24 Jan 19
Perfekt service. Bra bemötande och reperationstiden på 1,5 tim hölls exakt. 👍
Per Alfsson
Per A.
15:16 19 Jan 19
Snabbt och billigare än andra ställen, beställer även originaldelar vilket uppskattas.
Kalle Kohlström
Kalle K.
14:46 14 Jan 19
Kom in för att byta batteri i telefonen. Säljaren frågade då om han först fick mäta batterikapaciteten så det säkert var det som var felet. MYCKET BRA.
Bengt Åkerblom
Bengt Å.
15:24 13 Jan 19
Fantastiskt bra butik med trevlig och kunnig personal. Lagade iPhonen på under timmen. Riktigt bra!Och en väldigt stilig affärslokal. Gav mitt erkännande personligt till personalen.
Peder Lindblad
Peder L.
13:49 12 Jan 19
Bra bemötande och kanon service till ett rimligt pris. Sonens telefon med det nya batteriet funkar alldeles utmärkt nu och han är jätteglad.
Christer Nilsson
Christer N.
13:26 10 Jan 19
det är bästa stället i halmstad snabb service jag har varit där flera gånger toppen
Leif Carlsson
Leif C.
07:58 10 Jan 19
Mycket bra och snabb service, trevligt bemötande, fräsch lokal, mycket centralt läge.
Margit Leist Hagström
Margit Leist H.
11:19 22 Dec 18
Positiv överraskning! Inga gamla mobiler till försäljning och excellent, proffsig service, och rimlig kostnad för min reparation. Bästa rekommendationer!
Krzysztof Furmaniuk
Krzysztof F.
11:58 19 Dec 18

Repaircrew

På Repaircare är vi en tajt grupp som samarbetar mellan alla butiker.

Markus Jonsson

Butikschef Halmstad
markus@repaircare.se

Martin Ekholm

Tekniker Halmstad

Fredrik Jonsson

Simon Staede

Butikschef Lund
simon@repaircare.se

Victor Stenzelius

Tekniker Lund

Johan Jörnbo

Feras Sarakbi

Butikschef Växjö
feras@repaircare.se

Ledig tjänst

Tekniker Växjö

Timmy Danneglänt

Butikschef Stockholm
timmy@repaircare.se

Vår vision!

Från en ensam reparatör i Halmstad 2012 till en av Sveriges verkstäder med högst kvalitet och bäst service. Vi växer fortfarande så det knakar och har idag butiker i Halmstad, Lund, Växjö och Stockholm.

 Varje dag svär mobilägare när de tappar sin telefon, Repaircare kom till för att lugna dessa människor vars telefon gått sönder. Vi förespråkar reparationer istället för slit och släng. Det är bättre för både miljön och din plånbok. Vår vision är att bli Sveriges ledande mobilreparatör, med högst service och bäst miljötänk. Detta når vi genom att leverera, varje dag.

Historia

Vi öppnade vår första butik hösten 2012 i Halmstad på Karl XI:s väg 27 under namnet Repairstore. Hösten 2014 valde vi att byta namn, till Repaircare. Vi har alltid haft samma ägare, samma proffsiga service med hög kvalitet.

I oktober 2016 kom vi även till studenternas stad, Lund. Där öppnade vi, efter en månads hårt slit för att få butiken i toppskick, på Svartbrödersgatan 1 vid Mårtenstorget.

Sedan maj 2017 finns vi även på plats i Växjö. I Växjö tog vi över verksamheten från en redan etablerad verkstad, Phonedoc på Stortgatan 17, mitt i centrum. Här lagade de tidigare endast iPhone men sedan vi tog över har vi fått igång reparationer av alla andra märken också.

Reparation av mobiltelefoner och surfplattor är vår specialitet. Bland annat iPhone, iPad, Samsung, Sony, Nokia och LG. De flesta delar har vi hemma på lager, men äger du en ovanligare telefon så kan vi i nästan alla fall få hem reservdelar till just din telefon. Sedan vi öppnade i Halmstad 2012 har vi reparerat tusentals telefoner och surfplattor. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning som t.ex. skolor. Det vi utför är snabbt och korrekt utförda reparationer av hög kvalitet, rätt reservdelar och hög servicegrad. Vi lämnar alltid ett års garanti på utförd reparation.

Våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö och på Södermalm centrum är ljusa, fräscha och professionella. Om du önskar kan du sitta ned och ta en kopp kaffe under tiden du väntar på att just din iPhone, iPad eller annan enhet ska blir reparerad. Vår personal är utbildad och har alltid koll på det senaste. Vi säljer även tillbehör i våra butiker. Hörlurar, skal, laddare och skärmskydd.

Tidslinje

2012

Grundande

Verksamheten startas i Halmstad av Johan under namnet Repairstore.

Repaircare!

Verksamheten byter namn till Repaircare och börjar satsa på att växa.

2014

2015

Första anställda

Johan får sin första anställda, Fredrik, som så småningom blir delägare tillsammans med Johan.

Lund

Repaircare växer och öppnar butik nummer två på Svartbrödersgatan i Lund.

2016

2017

Växjö

Phonedoc i Växjö förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas och utvidgas från iPhone fokus till att inkludera alla större modeller, precis som de andra butikerna.

Växjö

Butiken i växjö växer ur sina lokaler och flyttar in runt hörnet på bäckgatan 15.

2018

2018

Stockholm

Mobilkoden på Södermalm förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas. Mobilkoden hade samma affärside med hög kvalitet och bra service, vi såg det som en perfekt matchning!