fbpx

Om Repaircare

Vi är Repaircare

Vi på Repaircare lagar din smartphone eller tablet, hög kvalité och snabb, bra service är det viktigaste för oss. Därför använder vi förstklassiga reservdelar och lämnar alltid ett års garanti på alla våra reparationer. Våra butiker ligger i Växjö, Lund, Stockholm och Halmstad.

Vision

Exceptionell service för dig och framtiden

Varför ska du anlita Repaircare?

Telefoner idag består av en stor glasskärm, åker upp och ner ur fickan många gånger varje dag. Då är det lätt hänt att din telefon blir sliten eller går sönder. Istället för att gå omkring med en trasig telefon går det snabbt att få tillbaka nykänslan. Till en bråkdel av vad en ny telefon skulle kosta. Repaircare lagar din iPhone, iPad eller smartphone i både Lund och Halmstad så att den känns som ny igen.Med snabb service, hög standard och trevlig personal är Repaircare det givna valet.

Snabbt

Vi utför alla de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Kvalitet

Vi har alltid delar av originalkvalitet, så fungerar allt som det ska

Smidigt

En tekniker möter dig direkt vid inlämning, där får du även reda på pris och tidsåtgång

Garanti

Vi lämnar 1 års funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg när du lagar din telefon.

Historia

Vi öppnade vår första butik hösten 2012 i Halmstad på Karl XI:s väg 27 under namnet Repairstore. Hösten 2014 valde vi att byta namn, till Repaircare. Vi har alltid haft samma ägare, samma proffsiga service med hög kvalitet.

I oktober 2016 kom vi även till studenternas stad, Lund. Där öppnade vi, efter en månads hårt slit för att få butiken i toppskick, på Svartbrödersgatan 1 vid Mårtenstorget.

Sedan maj 2017 finns vi även på plats i Växjö. I Växjö tog vi över verksamheten från en redan etablerad verkstad, Phonedoc på Stortgatan 17, mitt i centrum. Här lagade de tidigare endast iPhone men sedan vi tog över har vi fått igång reparationer av alla andra märken också.

Reparation av mobiltelefoner och surfplattor är vår specialitet. Bland annat iPhone, iPad, Samsung, Sony, Nokia och LG. De flesta delar har vi hemma på lager, men äger du en ovanligare telefon så kan vi i nästan alla fall få hem reservdelar till just din telefon. Sedan vi öppnade i Halmstad 2012 har vi reparerat tusentals telefoner och surfplattor. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning som t.ex. skolor. Det vi utför är snabbt och korrekt utförda reparationer av hög kvalitet, rätt reservdelar och hög servicegrad. Vi lämnar alltid ett års garanti på utförd reparation.

Våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö och på Södermalm centrum är ljusa, fräscha och professionella. Om du önskar kan du sitta ned och ta en kopp kaffe under tiden du väntar på att just din iPhone, iPad eller annan enhet ska blir reparerad. Vår personal är utbildad och har alltid koll på det senaste. Vi säljer även tillbehör i våra butiker. Hörlurar, skal, laddare och skärmskydd.

2012

Grundande

Verksamheten startas i Halmstad av Johan under namnet Repairstore.

Repaircare!

Verksamheten byter namn till Repaircare och börjar satsa på att växa.

2014

2015

Första anställda

Johan får sin första anställda, Fredrik, som så småningom blir delägare tillsammans med Johan.

Lund

Repaircare växer och öppnar butik nummer två på Svartbrödersgatan i Lund.

2016

2017

Växjö

Phonedoc i Växjö förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas och utvidgas från iPhone fokus till att inkludera alla större modeller, precis som de andra butikerna.

Växjö

Butiken i växjö växer ur sina lokaler och flyttar in runt hörnet på bäckgatan 15.

2018

2018

Stockholm

Mobilkoden på Södermalm förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas. Mobilkoden hade samma affärside med hög kvalitet och bra service, vi såg det som en perfekt matchning!

Repaircrew

På Repaircare är vi en tajt grupp som samarbetar mellan alla butiker.

Markus Jonsson

Butikschef Halmstad
markus@repaircare.se

Martin Ekholm

Tekniker Halmstad

Simon Staede

Butikschef Lund
simon@repaircare.se

Victor Stenzelius

Tekniker Lund

Feras Sarakbi

Butikschef Växjö
feras@repaircare.se

Timmy Danneglänt

Butikschef Stockholm
timmy@repaircare.se

Dimitri Gkoratsas

Tekniker Stockholm

Fredrik Jonsson

Johan Jörnbo