Om oss

Repaircare

Vi på Repaircare lagar din smartphone eller tablet, hög kvalité och snabb, bra service är det viktigaste för oss.
Därför använder vi förstklassiga reservdelar och lämnar alltid ett års garanti på alla våra reparationer. Våra butiker ligger i Växjö, Lund och Halmstad.

Teamet bakom

Markus butikschef Halmstad

Markus Jonsson, butikschef

markus@repaircare.se

Simon butikschef Lund

Simon Staede, butikschef

simon@repaircare.se

 

Rebecka tekniker Växjö

Rebecka Hammarstedt, säljare & tekniker

rebecka@repaircare.se

Johan delägare Repaircare

Johan Jörnbo, delägare

johan@repaircare.se

Fredrik delägare Repaircare

Fredrik Jonsson, delägare

fredrik@repaircare.se

Varför ska du anlita Repaircare?

Telefoner idag består av en stor glasskärm, åker upp och ner ur fickan många gånger varje dag. Då är det lätt hänt att din telefon blir sliten eller går sönder. Istället för att gå omkring med en trasig telefon går det snabbt att få tillbaka nykänslan. Till en bråkdel av vad en ny telefon skulle kosta. Repaircare lagar din iPhone, iPad eller smartphone i både Lund och Halmstad så att den känns som ny igen.Med snabb service, hög standard och trevlig personal är Repaircare det givna valet.

Historia

Vi öppnade vår första butik hösten 2012 i Halmstad på Karl XI:s väg 27 under namnet Repairstore. Hösten 2014 valde vi att byta namn, till Repaircare. Vi har alltid haft samma ägare, samma proffsiga service med hög kvalitet.

I oktober 2016 kom vi även till studenternas stad, Lund. Där öppnade vi, efter en månads hårt slit för att få butiken i toppskick, på Svartbrödersgatan 1 vid Mårtenstorget.

Sedan maj 2017 finns vi även på plats i Växjö. I Växjö tog vi över verksamheten från en redan etablerad verkstad, Phonedoc på Stortgatan 17, mitt i centrum. Här lagade de tidigare endast iPhone men sedan vi tog över har vi fått igång reparationer av alla andra märken också.

Reparation av mobiltelefoner och surfplattor är vår specialitet. Bland annat iPhone, iPad, Samsung, Sony, Nokia och LG.
De flesta delar har vi hemma på lager, men äger du en ovanligare telefon så kan vi i nästan alla fall få hem reservdelar till just din telefon.
Sedan vi öppnade i Halmstad 2012 har vi reparerat tusentals telefoner och surfplattor. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning som t.ex. skolor. Det vi utför är snabbt och korrekt utförda reparationer av hög kvalitet, rätt reservdelar och hög servicegrad. Vi lämnar alltid ett års garanti på utförd reparation.
Våra butiker i Halmstad, Lund och Växjö centrum är ljusa, fräscha och professionella. Om du önskar kan du sitta ned och ta en kopp kaffe under tiden du väntar att just din iPhone, iPad eller annan enhet ska blir reparerad. Vår personal är utbildad och har alltid koll på det senaste. Vi säljer även tillbehör i våra butiker, hörlurar, skal och skärmskydd.