ring oss repaircare 010-122 17 49

Galaxy S10e

699 kr2 999 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Baksida 699 kr
Skärm 2 999 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Blå
Grön
Gul
Svart
Vit
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 1 timme.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av Samsung Galaxy s10e.

*Just nu är det brist på Samsungskärmar, kontakta oss för lagerstatus

När du tappar din enhet är det extremt frustrerande, och man vill snabbt vara tillbaka på fötterna med en hel enhet. Vi hjälper er med allt från skärmbyten och laddportar till batteribyten och kameror. Har din skärm färgade ränder, svarta fläckar eller sprucket glas? Då behöver du ett skärmbyte. Oftast är din Galaxy s10e lagad och klar inom 60 minuter.
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti

Vid reparation av Samsung Galaxy s10e använder vi oss alltid av originaldelar.

Skärmbyte
Vid byte av skärm på Samsung s20 så byter man ut den främre ramen inlusive skärm och glas, din telefon kommer därför att se ut som ny igen. Självklart är det originaldelar från samsung och vi lämnar ett års garati.

Baksida
Glaset på baksidan av din telefon kan spricka ifall du tappar den. Men den går snabbt och enkelt att byte. Självklart är det originaldelar från samsung och vi lämnar ett års garati.

Modellerna finns i så kallade "Prism White, Prism Black, Prism Green,Prism Blue och Canary Yellow". Är du osäker på vilken färg du har slå en signal till oss så hjälper vi dig.

Reparationen tar oftast 1 timma i våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö eller på Södermalm. Tyvärr lagerförs inte dessa produkter, välkommen att lägga en beställning eller ringa in till vår butik för lagerstatus. Oftast har vi någon färg hemma till denna modell.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder