ring oss repaircare 072 265 93 78

Macbook Pro 13″

kr1 799 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 1 799 kr
Felsökning kr
Välj färg på enhet Inget valt
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 4-24 timmar.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av Macbook Pro 13"

En Macbook pro är en dator som med hjälp av lite service kan hålla i många år. Batterier blir dåliga eller tangenter kan lägga av. Vi kan hjälpa dig med det mesta.

Vid beställning av batteribyte kommer vi att återkoppla till dig för att säkerställa vilken modelnummer du har, då batterierna mellan modellerna skiljer sig åt

Vi kan tyvärr inte lista alla våra reparationer då priserna flukturerar beroende på tillgång av delar, fyll i felsökning och färg samt lägg en kommentar på ditt fel så återkommer vi med en offert.

För Macbook-reparationer använder vi oss av delar av originalkvalitet eller originaldelar, batterier kommer från en 3e part och håller mycket hög kvalitet och är noggrant testade av oss. Skärmar, tangenter och liknande kommer från ett företag som återvinner fungerande macbooks, delarna är då av mycket bra begagnat skick.

Reparation av Macbooks brukar generellt sett ta 24 timmar, har du bråttom och behöver ha det löst över dagen brukar det gå att lösa om man bokar tid och lämnar in tidigt på förmiddagen.

Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder