ring oss repaircare 072 265 93 78

Huawei P30

999 kr2 799 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Baksida 999 kr
Skärm 2 799 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Blå
Corall
Lila
Svart
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 1 timme.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning

Reparation av Huawei P30


Det är inte kul att tappa sin enhet, och snabbt vill man ha den reparerad. Eller är du den som går flera månader innan du fixar din telefon? Oavsett så har vi erfarenheten att hjälpa dig! Har din skärm gröna ränder, svarta fläckar eller sprucket glas? Då behöver du ett skärmbyte. Oftast är din Huawei p30 lagad och klar inom 45 minuter. Tyvärr har vi inte alltid delar hemma till dessa modeller, men du är välkommen att lägga en beställning så kan vi laga enheten när du kommer in!
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti

Skärmbyte
Till Huawei använder vi oss endast av originaldelar som köps Huaweis distrubritörer. På denna modell så byter vi ut din ram och ditt batteri i paketet. Så din telefon blir verkligen som ny igen! Du behåller din information på telefonen och du får alltid 365 dagars garanti.

Batterier
Vid batteribyte så ersätter vi batteriet originalbatteri. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet.

Felsökning
Vet du inte vad som är fel, eller syns inte ditt problem i listan? Boka en gratis rådgivning så kollar en av våra erfarna tekniker igenom din enhet. Helt utan kostnad.

Baksida
Baksidan på en Huawei p30 är i glas och går lätt sönder när man tappar telefonen. Men som tur är går det snabbt att reparera, välkommen att boka din reparation!

Modell: ELE-L29
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder