ring oss repaircare 072 265 93 78

iPhone XS Max

kr2 499 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Skärm 2 499 kr
Felsökning kr
Batteri 699 kr
Ram & Baksida 2 399 kr
Skärm - Replika 1 399 kr
Kamera - Bak 1 499 kr
Laddport 899 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Guld
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Boka tid
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 1 timme.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning

Laga iPhone XS Max

Om man tappar sin telefon kan det kännas extremt frustrerande och man vill snabbt upp på fötterna igen med en hel och fungerande enhet. Vi hjälper er med allt från skärm- och batteribyten till laddportar och kameror. Oftast är din iPhone XS Max lagad och klar inom 45 minuter. Vi erbjuder dig:
  • Service från erfarna tekniker
  • Hög kvalitet på utförande och reservdelar
  • 365 dagars funktionsgaranti

Skärmbyte

Vi väljer att ha två skärmalternativ för att täcka alla behov. Det första är ett replikaalternativ för dem som föredrar ett billigare pris och det andra är ett refurbat alternativ för dem som önskar en skärm så nära originalet som möjligt. Oavsett kan du vara trygg med att du får en bra skärm som passar dina behov. Läs mer om vad "refurbad" innebär, vår garanti, och reservdelarnas kvalitet här.  

Batterier

Vid batteribyte ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet jämfört med originalbatteriet. Generellt sett så är det dags att byta batteri efter cirka 2 år eller när batterihälsan närmar sig 85-80% av maxkapaciteten.  

Felsökning och andra problem

Förutom de bokningsbara felen i listan ovan hjälper vi dig även med bland annat:
  • Återställning/ominstallation (från 399 kr)
  • Högtalarbyte (från 599 kr)
  • Frontkamerabyte (från 599 kr)
  • Kameraglasbyte (från 299 kr)
  • Knappbyte (från 699 kr)
  • Moderkortslödning (från 1499 kr)
  • Fuktsanering (från 699 kr)
Kontakta din närmaste butik ifall du behöver hjälp med någon av dessa. Vet du inte vad som är fel, ser du inte ditt problem i listan, eller har du vidare frågor angående någon av våra tjänster? Boka då en felsökning så undersöker en av våra erfarna tekniker din enhet helt utan kostnad (vid utebliven reparation efter en felsökning debiteras dock 199:-). Modell: A1921, A2101, A2102, A2104
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder