ring oss repaircare 010-122 17 49

iPhone X

kr1 999 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Skärm 1 999 kr
Kamera 1 999 kr
Batteri 799 kr
Laddport 1 199 kr
Ram 1 999 kr
Felsökning kr
Välj färg på enhet Inget valt
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Boka tid
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 45 minuter.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av Apple iPhone X. När du tappar din enhet är det extremt frustrerande, och man vill snabbt vara tillbaka på fötterna med en hel enhet. Vi hjälper er med allt från skärmbyten och laddportar till batteribyten och kameror. Har din skärm gröna ränder, svarta fläckar eller sprucket glas? Då behöver du ett skärmbyte. Oftast är din iPhone X lagad och klar inom 45 minuter.
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti
Skärmbyte Vi använder oss endast av delar vi själva tror på och har därför inte flera olika alternativ på skärmkvalitéer. Många andra reparatörer använder sig av flera typer av skärmar, till och med LCD istället för OLED, hos oss får du en premium-oled skärm som har näst intill samma kvalitet som originalskärmen. Du kan vara trygg med att du får en skärm som kommer att fungera! Läs mer om vår garanti och kvalitet här. Du behåller true-tone och all funktionalitet. Batterier Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet. Felsökning & andra problem Vet du inte vad som är fel, eller syns inte ditt problem i listan? Boka en gratis rådgivning så kollar en av våra erfarna tekniker igenom din enhet. Helt utan kostnad. Ram och baksida En iPhones baksida består av glas och går lätt sönder när ifall man tappar telefonen. Tyvärr går det inte att byta enbart glas om man inte har speciella verktyg, och inte ens då brukar slutresultatet bli speciellt bra. Därför så har vi valt att byta hela ram och baksida vid baksidebyte. Denna reparation tar lite längre tid, ungefär 3 timmar. Behöver du byta både skärm och baksida, då kan du få ett paketpris. Hör av dig till din butik för mer information. Modell: A1865, A1901
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder