ring oss repaircare 0720262029

iPad 6 (2018)

1 199 kr1 999 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Display 1 999 kr
Glas 1 499 kr
Batteri 1 199 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Guld
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 4-24 timmar.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av iPad 6:e generationen (2018)

iPad består av en stor glasskärm som lätt går sönder, vi kan hjälpa dig att byta trasig glas, dålig lcd, gammalt batteri eller andra fel.

 • Erfarna tekniker
 • Hög kvalitet
 • 365 dagars garanti

 • Glasbyte
  Om ditt glas är sprucket men du kan fortfarande se bild på skärmen behöver du ett glasbyte. Vi använder oss endast av skärmar vi tror på. Läs mer om vår garanti och kvalitet här.

  Displaybyte
  Om skärmen är svart eller har konstiga färger, så är det mest troligt din LCD som är trasigt. Detta kan vi byta ut snabbt och enkelt.

  Batterier
  Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet.

  Reparation av iPad air brukar generellt sett ta 24 timmar, har du bråttom och behöver ha det löst över dagen brukar det gå att lösa om man bokar tid och lämnar in tidigt på förmiddagen.

  Behöver du hjälp med att identifiera din iPad är du välkommen att kontakta din lokala butik.

  Modellnummer: A1893 och A1954
  Alltid med Repaircare

  Klart på 45 min

  365 dagars garanti

  5 stjärnor på Google från +1000 kunder