ring oss repaircare 072 265 93 78

iPad Air 2

1 499 kr2 499 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 1 499 kr
Laddport 1 800 kr
Skärm 2 499 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Guld
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 4-24 timmar.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av iPad Air 2 iPad består av en stor glasskärm som lätt går sönder, vi kan hjälpa dig att byta trasig glas, dålig lcd, gammalt batteri eller andra fel.
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti
  Skärmbyte På iPad air 2 sitter glas och LCD i en enhet, och därför måste man byta båda om din LCD är trasig eller om ditt glas är sprucket. Det är därför den är något dyrare än de andra iPad-modellerna. Vi använder oss av "refurbade" skärmar, vilket innebär att touch och lcd kommer från en originalskärm, medan glaset sätts på av en tredje part. Vi använder oss endast av skärmar vi tror på. Läs mer om vår garanti och kvalitet här. Batterier Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet. Reparation av iPad air 2 brukar generellt sett ta 24 timmar, har du bråttom och behöver ha det löst över dagen brukar det gå att lösa om man bokar tid och lämnar in tidigt på förmiddagen. Modellnummer: A1566 och A1567.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder