Elegant möter exklusivt, det är hur Samsung beskriver sin nya Galaxy serien S22 som släpps den 25:e februari.

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy Ultra, ger dig en komplett mobil upplevelse. Nytt för de här modellerna är en helt ny ljuskänslig kamera sensor, ännu längre batteritid, processor på bara 4nm i en slimmad design.

Vad kan vi då förväntar oss av Samsungs nya Galaxy S22 serie?

  • Den snabbaste processorn någonsin i en Samsung Galaxy, den 4nm processorn gör det mesta bättre – otroligt skarpa bilder både natt och dag, och en maxad spelupplevelse för optimal prestation.
  • En dynamisk Amoled 2X-skärm med Vision Booster. Skärmen når upp till 1750 nits ljusstyrka. Med en dynamisk uppdateringsfrekvens mellan 1Hz 120Hz scrollar du alltid mjukt och följsamt.
  • Armor Aluminium-ramen fungerar som en skyddande rustning samtidigt som fram- och baksidan är utrustad med motståndskraftigt Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Dessutom är både
  • Galaxy Ultra S22 och S Pen IP68-klassificerade.

  • Avancerad AI tar med sig kraften från 5000mAH från ena dagen till den andra genom att anpassa sig efter hur du använder din mobil. I korthet: den sparar kraften åt dig till när du behöver den som bäst.
  • Super Fast Charging – Full fart framåt. Snabbladda din mobil med 45W-laddare och få kraft som räcker hela dagen.
  • Trådlös batteridelning – Med så mycket batterikraft finns det så att det räcker och blir över. Ge dina vänner en boost eller ladda dina Buds när du är på språng.
  • En kamera på proffsnivå – 40MP Selfiekamera – 12MP Ultravidvinkelkamera – 108MP Vidvinkelkamera – 10MP 3x optisk zoom – 10MP  10x optisk zoom

Mer detaljerad information finns på www.samsung.com

Skydda din nya telefon

Skydda din nya telefon med ett proffsigt skärmskydd innan det är för sent, i våra butiker hittar du kunnig personal som hjälper dig  att applicera skärmskyddet på mobilen. Vi har ett stort utbud av fodral, skal och skärmskydd till din telefon. Ett mobilskal eller mobilfodral är nödvändigt om du vill hålla din telefon hel och fri från repor och sprickor. Handla skydd med bra kvalitet som ger din telefon ett långt liv hos oss. Vi har skärmskydd och fodral till nästan alla enheter, men populärast just nu är iPhone 13, Samsung Galaxy S21 och iPhone 12.