Se skillnad på iPhone Xs och iPhone X – Vilken modell har jag?

av | 19-03-13

Vilken modell har du? iPhone Xs eller iPhone X. Vi guidar dig att identifiera!

Skillnaderna mellan iPhone Xs och iPhone X kan tyckas vara få, änn mer så till utseendet! Men vi har ett enkelt knep för att på utsidan kunna se skillnaden på iPhone Xs och iPhone X. Precis som på iPhone 4 och 4s så sitter antennbanden på olika ställen. iPhone Xs har ett antennband  undre delen av telefonen, där hörlursjacket brukade sitta förr. iPhone X har inget på undersidan. Se bilden för tydlig demonstration! 

Den övre telefonen är en iPhone X medan de två undre är iPhone Xs och Xs Max

Modellnumret kan också avslöja vilken modell du har

Under Inställningarna på din telefon kan du även se vilken modell du har. Detta genom att tyda modellnumret! Genom att gå in på inställningar -> Allmänt -> Om och sedan scrolla ner till Modell så får du fram ett nummer. 

Apple har även en bra guide för hur du hittar modellnumret här och en lista med alla modeller här.

 

iPhone XS

A1920

A2097

A2098

A2100

 

 

 

iPhone XS Max

A1921

A2101

A2102

A2104

 

iPhone X

A1865

A1901

A1902

 

God Service, hög kvalitet och snabba reparationer

Nu när du har identifierat din telefon kanske du behöver hjälp med en reparation, lite tillbehör eller något annat gott?

Kom in till någon av våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö eller Stockhom, Södermalm eller ring oss så kan vi hjälpa dig!

Vi använder alltid originaldelar eller högkvalitativa ersättare när vi reparerar din iPhone, iPad, Samsung, Nexus, LG, Nokia, HTC eller Sony enhet. Våra tekniker är utbildade och erfarna och vi lämnar 12 månaders garanti på både reservdelar och arbete, så du kan tryggt lämna in din enhet hos oss.