Repaircare inleder samarbete med Dialect

av | 19-08-27

Repaircare och Dialect Malmö / Stockholm samarbete!

Som i ett steg att utöka servicen mot sina kunder inleder nu Repaircare och Dialect i Malmö/Lund ett samarbete.

Lund är första stad där detta testas på. Där kommer vi inte bara inleda ett samarbete utan även arbeta i samma lokaler, vi hoppas på flera synergieffekter och nya trevliga kollegor!

Ökad service med nytt samarbete!

Den största anledningen till att sammarbetet inleds är för att vi både vill erbjuda våra kunder en bättre och mer omfattande service. Dialect vill kunna erbjuda snabba, högkvalitativa reparationer och Repaircare vill kunna ta del av Dialects kunskap och erbjudande inom telekom.

Dialects team kommer att flytta in på Svartbrödersgatan 1, där vi senare nästa månad kommer påbörja en ombyggnation för att optimera lokalen för våra verksamheter. Lokalen kommer att byggas om så så att butiksdelen kommer att minska, samt att vi ökar kontors och verkstadsdel. Vi har öppet som vanligt under tiden och ombyggnationen planeras sätta igång i början av oktober.

Tobias Håkansson, delägare i Dialect Lund/Malmö sökte upp oss, efter att de tillsammans med andra anställda och franchisetagare köpt ut Dialects konkursbo. Vi tycker båda att företagskulturerna var en perfekt match och att sammarbetet kommer att bli mycket spännande!

Nya medarbetare

I samma veva som samarbetet sätts igång anställer Repaircare Lund två nya medarbetare. En väldigt rolig utveckling! En tekniker som har tidigare erfarenhet av reparationer & service samt en butiksansvarig som vi kommer att utbilda inom reparationer och repaircares företagskultur.

  • Filip Hukkila 

Vår nya butikschef som tar över efter Simon Staede, Filip har en bakgrund inom militären och kommer att driva vidare butiken i Lund med samma goda service som tidigare. Vi välkomnar Filip med stor glädje! 

  • Gustav Nordahl

Arkitektstudent vid Lunds universitet som tidigare arbetat som mobiltekniker, en trevlig grabb som vi ser fram att arbeta tillsammans med. Välkommen Gustav till teamet!