ring oss repaircare 010-122 17 49

iPhone 8

kr1 999 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 599 kr
Högtalare 799 kr
Knappar 1 299 kr
Laddport 999 kr
Ram 1 999 kr
Skärm 999 kr
Kamera 1 299 kr
Felsökning kr
Välj färg på enhet Inget valt
Röd
Roséguld
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Boka tid
Drop-in
Välj först reparation och färg. Denna reservdel lagerförs inte finns kanske inte i butik. Du kan beställa delen så återkopplar vi till dig för att boka in en tid för reparation. Vanlig leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 45 minuter.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning iPhone 8 skärmbyten och andra reparationer.

Att ta sönder sin telefon man använder flera timmar om dagen kan vara frusterande, och reparationer tar ofta lång tid. Hos Repaircare så kan vi lösa de flesta problemen på 30-45 minuter!

Vi kan reparera ditt trasiga glas eller byta din skärm (LCD). Och hjälper också till med att byta ut batterier, kameror, knappar och andra smådelar.

De skärmar vi använder oss av klassas som "premium" av de flesta andra reparatörer. Detta innebär att vi endast använder oss av delar vi själva tror på och har därför inte flera olika alternativ på skärmkvalitéer. Du ska vara trygg med att du får en skärm som kommer att fungera! Läs mer om vår garanti och kvalitet här. Du behåller True-tone samma känslighet på touch och får ett års garanti på arbetet.

Vet du inte vad du har för fel på din telefon? Då kan hjälper vi dig med gratis felsökning!

Oftast tar reparationen bara 45 minuter, perfekt när du ska äta lunch eller tar en kaffe på stan. Vi hjälper dig i Halmstad, Lund, Växjö och på Södermalm.

Letar du efter reparationer till iPhone SE 2 (2nd gen) eller iPhone 8 Plus? Klicka på länkarna så kommer du dit.

Modell: A1863, A1905, A1906
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder