ring oss repaircare 010-122 17 49

iPhone 8

kr1 599 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 599 kr
Högtalare 799 kr
Knappar 1 299 kr
Laddport 999 kr
Ram 1 599 kr
Skärm 999 kr
Kamera 1 299 kr
Felsökning kr
Välj färg på enhet Inget valt
Röd
Roséguld
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Boka tid
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 45 minuter.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av iPhone 8 Att ta sönder sin telefon man använder flera timmar om dagen kan vara frusterande, och reparationer tar ofta lång tid. Hos Repaircare så kan vi lösa de flesta problemen på 30-45 minuter!
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti
Skärmbyte Vi kan reparera ditt trasiga glas eller byta din skärm (LCD). Vi använder oss endast av delar vi själva tror på och har därför inte flera olika alternativ på skärmkvalitéer. Många andra reparatörer använder sig av flera typer av skärmar. Hos oss får du en "refurbad" skärm original LCD och touch, men ett glas som sätts på av 3e part. Resultatet av denna process är att du får en prisvärd skärm som är så nära originalet som möjligt. Du kan vara trygg med att du får en skärm som kommer att fungera! Du behåller "true-tone" och all annan funktionalitet. Läs mer om vad "refurbad innebär", vår garanti och kvalitet här. Batterier Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet. Felsökning & andra problem Vet du inte vad som är fel, eller syns inte ditt problem i listan? Boka en gratis rådgivning så kollar en av våra erfarna tekniker igenom din enhet. Helt utan kostnad.

Ram och baksida

På en iPhone 8 består baksidan av glas och går lätt sönder när ifall man tappar telefonen. Tyvärr går det inte att byta enbart glas om man inte har speciella verktyg, och inte ens då brukar slutresultatet bli speciellt bra. Därför så har vi valt att byta hela ram och baksida vid baksidebyte. Denna reparation tar lite längre tid, ungefär 3 timmar. Behöver du byta både skärm och baksida, då kan du få ett paketpris. Hör av dig till din butik för mer information. Vi hjälper dig i Halmstad, Lund, Växjö eller på Södermalm. Snabbt och enkelt medan du äter lunch. Letar du efter reparationer till iPhone SE 2 (2nd gen) eller iPhone 8 Plus? Klicka på länkarna så kommer du dit. Modell: A1863, A1905, A1906
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder