ring oss repaircare 072 265 93 78

iPhone 6

399 kr1 299 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 399 kr
Högtalare 699 kr
Knappar 699 kr
Laddport 699 kr
Ram 1 299 kr
Skärm 799 kr
Kamera - Bak 799 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Grå
Guld
Silver
Vad passar dig bäst?
Boka tid
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 45 minuter.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av iPhone 6 När du tappar din enhet är det extremt frustrerande, och man vill snabbt vara tillbaka på fötterna med en hel enhet. Vi hjälper er med allt från skärmbyten och laddportar till batteribyten och kameror. Har din skärm färgade ränder, svarta fläckar eller sprucket glas? Då behöver du ett skärmbyte. Oftast är din iPhone 6 lagad och klar inom 45 minuter.
  • Erfarna tekniker
  • Hög kvalitet
  • 365 dagars garanti
Skärmbyte Vi använder oss endast av delar vi själva tror på och har därför inte flera olika alternativ på skärmkvalitéer. Många andra reparatörer använder sig av flera typer av skärmar.< / em> Hos oss får du en "refurbad" skärm original LCD och touch, men ett glas som sätts på av 3e part. Resultatet av denna process är att du får en prisvärd skärm som är så nära originalet som möjligt. Du kan vara trygg med att du får en skärm som kommer att fungera! Läs mer om vad "refurbad innebär", vår garanti och kvalitet här. Batterier Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet. Felsökning Vet du inte vad som är fel, eller syns inte ditt problem i listan? Boka en gratis rådgivning så kollar en av våra erfarna tekniker igenom din enhet. Helt utan kostnad. Vi hjälper dig i Halmstad, Lund, Växjö eller på Södermalm. Snabbt och enkelt medan du äter lunch. Modell: A1549, A1549, A1586.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder