ring oss repaircare 010-122 17 49

iPad Air

1 199 kr1 499 kr
Välj typ av reparation Inget valt
Batteri 1 199 kr
Glas 1 199 kr
Display 1 499 kr
Välj färg på enhet Inget valt
Silver
Svart
Vad passar dig bäst?
Beställ
Drop-in
Välj först reparation och färg ovan
Välj först reparation och färg. Du beställer en reservdel. Vi kommer att kontakta dig för att bekräfta din beställning och leveranstiden. Samt boka en tid för reparation när delarna kommit in till butiken. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar och reparationen tar cirka 1 timme. 4-24 timmar.
Alltid med Repaircare

Klart på 45 min

365 dagars garanti

5 stjärnor på Google från +1000 kunder

Låter det dyrt?

Reparationen kanske täcks av ditt försäkringsbolag. Fyll i formuläret via länken nedan så mailar vi ut en offert du kan visa ditt försäkringsbolag.

Få offert
Beskrivning Reparation av iPad Air

iPad består av en stor glasskärm som lätt går sönder, vi kan hjälpa dig att byta trasig glas, dålig lcd, gammalt batteri eller andra fel.

 • Erfarna tekniker
 • Hög kvalitet
 • 365 dagars garanti

 • Glasbyte
  Om ditt glas är sprucket men du kan fortfarande se bild på skärmen behöver du ett glasbyte. Vi använder oss endast av skärmar vi tror på. Läs mer om vår garanti och kvalitet här.

  Displaybyte
  Om skärmen är svart eller har konstiga färger, så är det mest troligt din LCD som är trasigt. Detta kan vi byta ut snabbt och enkelt.

  Batterier
  Vid batteribyte så ersätter vi batteriet med ett batteri av motsvarande kapacitet som originalbatteriet. Generellt sätt så är det dags att byta batteri efter ca 2 år eller när batterihälsan börjar närma sig 80-85% av maxkapacitet.

  Reparation av iPad air brukar generellt sett ta 24 timmar, har du bråttom och behöver ha det löst över dagen brukar det gå att lösa om man bokar tid och lämnar in tidigt på förmiddagen.

  Modellnummer: A1474, A1475 och A1476.
  Alltid med Repaircare

  Klart på 45 min

  365 dagars garanti

  5 stjärnor på Google från +1000 kunder