Reparationer

Snabbt

Vi utför alla de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Kvalitet

Vi har alltid delar av originalkvalitet, så fungerar allt som det ska

Smidigt

En tekniker möter dig direkt vid inlämning, där får du även reda på pris och tidsåtgång

Garanti

Vi lämnar 1 års funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg när du lagar din telefon.

iPhone ›

Samsung ›

iPad ›

Huawei ›

Sony ›

Google Nexus ›

OnePlus ›

LG ›

Fuktskada ›

Dataräddning ›

Ovan ser du ett urval på olika tillverkare vars mobiler och surfplattor vi utför service på. Klicka dig vidare på det märke du vill veta mer om. Vi kan hjälpa dig med bland annat iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Sony och OnePlus. Finns inte din modell med i listan? I sådana fall kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Reparation av mobiler och surfplattor.

Vi på Repaircare lagar din smartphone eller tablet, hög kvalitet, snabb och snabb service är det viktigaste för oss. Därför använder vi förstklassiga reservdelar och lämnar alltid ett års garanti på alla våra reparationer. Detta leder till att reparationen blir billigare, då du inte behöver göra det lika ofta. Sämre skärmar håller nämligen inte lika bra. När du lagar din telefon är det viktigt att delarna som byts ut håller hög kvalitet. Repaircare använder alltid original-delar i den mån det går. Finns det inte originaldelar använder vi oss av de delar som håller högst kvalitet. Din telefon blir som ny igen! Kom in till våra butiker i Halmstad, Stockholm, Lund eller Växjö så hjälper vi dig.

Vilka produkter kan Repaircare hjälpa mig med att reparera?
Vi hjälper dig att laga iPhone, iPad, Samsung och flertalet andra produkter snabbt och billigt. Du och din mobil eller surfplatta är i trygga händer hos oss då vi alltid strävar efter högst kvalitet när det kommer till reparationer och serviceutföranden.

Hur mycket kostar det att laga en Iphone hos Repaircare?
Kostnaden varierar beroende på vilken iPhonemodell du använder dig av och vilken service det är du önskar att få utförd. Vi garanterar kvalitet till ett förmånligt pris.

Hur mycket kostar det att laga en Samsung hos Repaircare?
Beroende på vilken Samsung du önskar att få lagad varierar priset. Hos Repaircare får du en snabb och högkvalitativ service utförd till ett bra pris.

Erbjuder Repaircare någon garanti på reparationer?
När du väljer att laga din telefon eller surfplatta hos Repaircare ingår ett års garanti, både för kvalitet och funktion. Vi vill säkerställa att du är nöjd med vårt utförda arbete.

Hur lång tid tar det att laga mobilen hos Repaircare?
Vi kommer att alltid att försöka ha din mobil klar så snabbt som möjligt. I regel kommer reparationen att vara klar inom 1–2 timmar vilket betyder att du har mobilen lagad samma dag som du lämnade in den.

Vart hittar jag Repaircare och vilka öppettider är det som gäller?
Repaircare har butiker i Halmstad, Växjö, Lund och Stockholm. För att se öppettider för de olika butikerna ombeds du kika in här.

Finns inte din modell eller reparation med i listan? Kontakta oss › för prisuppgifter.