iPhone

iPhone reparationer

Alla håller sin mobil kär och att lämna ifrån sig den i flera veckor är inte aktuellt. Att låta Repaircare reparera er telefon är
billigare, snabbare och smidigare än att lämna telefonen hos er operatör.

Vi lämnar ett års garanti på våra reparationer, det gäller både funktion och kvalité, allt för att du ska känna dig säker när
du lämnar ifrån dig din telefon och nöjd när du får tillbaka den.

Lämna in din enhet till en av våra butiker i Halmstad eller Lund, oftast tar det bara ca 30 minuter att få den reparerad.

Katastrof i uppkopplingen!

I många fall ser det mycket värre ut för din iPhone eller Samsung, när det blivit skadad, än vad det egentligen är. Därför erbjuder vi en kostnadsfri felsökning så att du vet att allt kommer vara som det ska efter att du har lagat den.
Speciellt Sony telefoner brukar tappa en del vitala funktioner när skärmen är sprucken, touchen lägger helt av på de flesta modeller. Men du behöver inte vara orolig, ett snabbt och smidigt skärmbyte sen är du på banan igen utan problem.

I de fallen när det faktiskt är riktigt illa och du kanske behöver byta kameror, batteriet, knapparna och skärmen så får du en kostnadsfri felsökningsrapport och offert från oss. Då kan du kontakta ditt försäkringsbolag för att se om de vill hjälpa dig med att laga din käraste ägodel, iPhonen.

lagad iPhone