Mobilkoden – Östgötagatan 29 b. Information!

Hösten 2018 förvärvade Repaircare företaget Mobilkoden HB på Östgötagatan 29b på Södermalm, Stockholm. Verksamheten fortsätter som vanligt!

Vad har hänt med Mobilkoden?

Mobilkoden hade precis som Repaircare en verksamhet som satta kunden först. Service i världsklass som vi brukar kalla det!  Precis som Repaircare så reparerade Mobilkoden iPhone, Samsung, iPad, Sony, Huawei med flera. Därför var det en riktigt bra match. Efter lite renovering så slog vi upp portarna igen den 15e oktober 2018. 

Vi på Repaircare & Mobilkoden reparerar och lagar alla mobiltelefoner på marknaden. Reparationen av din telefon snabbt, säkert och billigt! Telefonen förtjänar reservdelar av högsta kvalitet! Kraven vi ställer är höga på oss själva, det kommer du att märka om du besöker oss!.

Repaircare Stockholm (fd Mobilkoden)

Kontakt

Adress

Östgötagatan 29 B

116 25 Stockholm

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-16

Hittar du inte vad du söker?
Fyll i formuläret nedan så svarar vi.

God Service, hög kvalitet och snabba reparationer

Trasig smartphone eller surfplatta? Hos oss på Mobilkoden/Repaircare får du din enhet reparerad på ett professionellt sätt, snabbt och till ett bra pris.

Kom in till vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi tar inga extra expressavgifter och du behöver inte boka tid. Besök oss på Östgötagatan 29b

Vi använder alltid originaldelar eller högkvalitativa ersättare när vi reparerar din iPhone, iPad, Samsung, Nexus, LG, Nokia, HTC eller Sony enhet. Våra tekniker är utbildade och erfarna och vi lämnar 12 månaders garanti på både reservdelar och arbete, så du kan tryggt lämna in din enhet hos oss.