EU-val, kampanj hos Repaircare!

av | 19-05-10

10% RABATT! Kampanj under EU-Valet

Gäller till 25e maj
Gäller endast iPhone-skärmar

Om två veckor är det EU-val. Många vet ännu inte vad dom ska rösta på, vi på Repaircare har gjort det lättare. Hos oss behöver du inte välja parti, du väljer bara oss! Vi kör en kampanj under de två veckorna innan valet. Fram till den 26/5 så att ingen ska behöva gå med trasig skärm!

Repaircare är politiskt oberoende.

– Kan ni se vilket parti som står bakom vilken affisch?

Vad tycker ”Repaircare-Partiet”?

Utöka RUT / ROT så att det även gäller reparationer

– Vi vill utöka avdraget man kan göra för hushållsnära tjänster, vi tycker inte att det är mer än rätt att även reparationer ska inefattas. Konsumenter behöver ekonomiska incitament för att agera mer miljövänligt. Poängen är att skapa fler jobb i tjänstesektorn och att spara på miljön genom att reparera istället för att köpa nytt. Vi skriver mer om vår miljö på vår startsida och i detta blogginlägg.

Sänka moms på reparationer till 12% istället för 25%

– Genom att sänka momsen för reparationer så uppmuntrar vi konsumenter, precis som att utöka ROT/RUT, att reparera istället för att köpa nytt. Och kommer även att skapa fler arbestilfällen då fler reparationer kommer att ske!

Höj skatterna på nyproducerade telefoner

– Höda skatter för nyproducerade telefoner, surfplattor och datorer skulle även här ge konsumenterna en knuff i rätt riktning. Exakt hur detta ska beskattas lämnar vi över till experterna. Men poängen är, mindre slit-och-släng, mera reparationer!

Hälsningar,
Johan J.
Grundare och delägare