fbpx

Om Oss

Vi är Repaircare

Repaircare är specialister på att laga, serva och reparera mobiltelefoner och surfplattor. Hög Kvalitet, Miljötänk, Snabba Reparationer och God Kvalitet är våra ledord.

Från en ensam reparatör i Halmstad 2012 till en av Sveriges verkstäder med högst kvalitet och bäst service. Vi växer fortfarande så det knakar och har idag butiker i Halmstad, Lund, Växjö och Stockholm.

 Varje dag svär mobilägare när de tappar sin telefon, Repaircare kom till för att lugna dessa människor vars telefon gått sönder. Vi förespråkar reparationer istället för slit och släng. Det är bättre för både miljön och din plånbok. Vår vision är att bli Sveriges ledande mobilreparatör, med högst service och bäst miljötänk. Detta når vi genom att leverera, varje dag.

Vision

Sveriges bästa mobilreparatör. Med fokus på Kvalitet, Service och Miljö.

Kvalitet

Vi har alltid delar av originalkvalitet, så fungerar allt som det ska

Miljö

Att reparera är bättre än att köpa nytt, vi återvinner allt vårt material.

Snabbhet

Vi utför alla de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Service

Vi tror på att göra våra kunder nöjda, därför är god service är ett måste.

Repaircrew

På Repaircare är vi en tajt grupp som samarbetar mellan alla butiker.

Markus Jonsson

Butikschef Halmstad
markus@repaircare.se

Martin Ekholm

Tekniker Halmstad

Fredrik Jonsson

Simon Staede

Butikschef Lund
simon@repaircare.se

Victor Stenzelius

Tekniker Lund

Johan Jörnbo

Feras Sarakbi

Butikschef Växjö
feras@repaircare.se

Ledig tjänst

Tekniker Växjö

Timmy Danneglänt

Butikschef Stockholm
timmy@repaircare.se

Dimitri Gkoratsas

Tekniker Stockholm

Tidslinje

2012

Grundande

Verksamheten startas i Halmstad av Johan under namnet Repairstore.

Repaircare!

Verksamheten byter namn till Repaircare och börjar satsa på att växa.

2014

2015

Första anställda

Johan får sin första anställda, Fredrik, som så småningom blir delägare tillsammans med Johan.

Lund

Repaircare växer och öppnar butik nummer två på Svartbrödersgatan i Lund.

2016

2017

Växjö

Phonedoc i Växjö förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas och utvidgas från iPhone fokus till att inkludera alla större modeller, precis som de andra butikerna.

Växjö

Butiken i växjö växer ur sina lokaler och flyttar in runt hörnet på bäckgatan 15.

2018

2018

Stockholm

Mobilkoden på Södermalm förvärvas av Repaircare och verksamheten där utvecklas. Mobilkoden hade samma affärside med hög kvalitet och bra service, vi såg det som en perfekt matchning!

Historia

Vi öppnade vår första butik hösten 2012 i Halmstad på Karl XI:s väg 27 under namnet Repairstore. Hösten 2014 valde vi att byta namn, till Repaircare. Vi har alltid haft samma ägare, samma proffsiga service med hög kvalitet.

I oktober 2016 kom vi även till studenternas stad, Lund. Där öppnade vi, efter en månads hårt slit för att få butiken i toppskick, på Svartbrödersgatan 1 vid Mårtenstorget.

Sedan maj 2017 finns vi även på plats i Växjö. I Växjö tog vi över verksamheten från en redan etablerad verkstad, Phonedoc på Stortgatan 17, mitt i centrum. Här lagade de tidigare endast iPhone men sedan vi tog över har vi fått igång reparationer av alla andra märken också.

Reparation av mobiltelefoner och surfplattor är vår specialitet. Bland annat iPhone, iPad, Samsung, Sony, Nokia och LG. De flesta delar har vi hemma på lager, men äger du en ovanligare telefon så kan vi i nästan alla fall få hem reservdelar till just din telefon. Sedan vi öppnade i Halmstad 2012 har vi reparerat tusentals telefoner och surfplattor. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning som t.ex. skolor. Det vi utför är snabbt och korrekt utförda reparationer av hög kvalitet, rätt reservdelar och hög servicegrad. Vi lämnar alltid ett års garanti på utförd reparation.

Våra butiker i Halmstad, Lund, Växjö och på Södermalm centrum är ljusa, fräscha och professionella. Om du önskar kan du sitta ned och ta en kopp kaffe under tiden du väntar på att just din iPhone, iPad eller annan enhet ska blir reparerad. Vår personal är utbildad och har alltid koll på det senaste. Vi säljer även tillbehör i våra butiker. Hörlurar, skal, laddare och skärmskydd.